Auto Belettering

Belettering

Een van de meest effectieve reclame is autobelettering. Een voertuig is niet alleen een manier om van A naar B te komen, het kan ook een fantastische marketingkans zijn. Of u nu een gloednieuw bedrijf bent dat net is begonnen of een reeds lang bestaand bedrijf heeft, voertuigafbeeldingen zijn een geweldige manier om reclame te maken voor uw bedrijf en om reclame te maken voor uw bedrijf.

 

Denk er eens over na - of u nu uw dagelijkse bezigheden in uw auto doet, of u geparkeerd staat of zelfs in de file.

 

De belangrijkste voordelen van voertuigafbeeldingen.

Merk bewustzijn
U kunt uw merkidentiteit en associatie versterken en tegelijkertijd unieke marketingkansen creëren. Het is bekend dat autoreclame de naamsbekendheid tot wel 15 keer meer verhogen dan elke andere vorm van reclame. Voorbijrijdende automobilisten en voetgangers zullen een effen witte bestelwagen niet opmerken - ze zullen echter een gekleurd, aantrekkelijk, professioneel ontworpen merk op uw voertuig opmerken.

Bouw een lokale zakelijke aanwezigheid op
Voertuigbranding zorgt voor gedenkwaardige lokale advertenties. De mensen die uw product / dienst-advertenties het meest waarschijnlijk zullen zien, zijn degenen die in uw regio wonen en werken waar u het meest actief bent.

Eenmalige kosten - eenmaal toegepast
Voertuigafbeeldingen zien er 5 jaar of langer geweldig uit. In tegenstelling tot andere advertentievormen, waarbij u constant terugkerende kosten heeft, kunt u uw voertuigwrap zo vaak of zo weinig mogelijk verwisselen als u wilt. Uw initiële investering is een fractie van andere advertentiemediakosten voor langetermijnadvertentiecampagnes en zal jarenlang resultaat blijven opleveren.

Een breder publiek
Voertuigafbeeldingen bieden reclame voor uw bedrijf, waar u ook bent - zelfs op weg naar en van uw werk maakt u voortdurend reclame voor uw merk. U bereikt elke demografie, ongeacht geslacht, inkomen, leeftijd en etniciteit.

Beschermt uw voertuig
Een aspect om niet over het hoofd te zien! Afgezien van de vele reclame- en marketingvoordelen van voertuigafbeeldingen, beschermt de vinylwikkel uw voertuig ook tegen steenslag en kleine schaafwonden, evenals dagelijkse slijtage. Zodra de verpakking is verwijderd, zal het voertuig dat 'bijna nieuwe' uiterlijk hebben, ongeacht hoe lang de ontwerpen zijn aangebracht!