WINDOWTINTING

Op zoek naar een betrouwbare partner om uw ramen te tinten? Neem contact met ons op en laat u vrijblijvend adviseren. We leven in een tijd waarin design en “beleving” een steeds grotere rol spelen. Raamfolies in diverse kleuren en tinten geven u de vrijheid om uw auto de uitstraling te geven die u wenst. Sportief of juist chic, zakelijk of trendy, u bepaalt het helemaal zelf.

 

Hieronder staan nog enkele redenen om voor raamfolie te kiezen die niet onbelangrijk zijn:

1 Uw gezin & gezondheid

Het waardevolste bezit dat we hebben is toch zeker onze gezondheid en die van ons gezin. We genieten van de zon maar te veel blootstelling eraan is zelfs achter glas gevaarlijk. Met raamfolie op uw zij- en achterruiten zitten uw passagiers en uw huisdier veilig, want 99% van de schadelijke UV-straling wordt erdoor tegengehouden (gefilterd). Ook uw kinderen zullen niet meer klagen over hitte of felle zon.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en is op zich al erg genoeg.. Daarom is het fijn om te weten dat glassplinters door raamfolie bij elkaar worden gehouden en onnodige verwondingen door rondvliegend glas voorkomen worden.

 

2 Individueel design

Zelfs als u dezelfde auto heeft als uw buurman, hoeft deze er toch niet hetzelfde uit te zien. Wij leveren drie verschillende series raamfolie met 11 verschillende tinten van cool diepzwart tot avantgardisch blauw.

 

3 Privacy

Uw privacy is natuurlijk heel belangrijk voor u. Met onze raamfolies beschermt u uw familie en andere passagiers effectief tegen ongewenste blikken. Maar ook uw waardevolle bezittingen, apparaten en gereedschap worden goed beschermd tegen diefstal. Of het nu om uw privé-auto gaat of een bedrijfsauto, u behoudt perfect zicht naar buiten terwijl het dievengilde geen kans krijgt.

 

4 Comfort

Lange ritten zorgen vaak voor een drastisch concentratieverlies. Onze raamfolies kunnen tot 85% van de zonne-energie tegenhouden waardoor de temperatuur in uw auto aangenaam blijft. Op deze manier blijft u fris en alert waardoor u veiliger rijdt. Omdat het interieur niet onnodig opgewarmd wordt, hoeft de airco minder hard te werken wat weer weer brandstof bespaart en dus beter is voor het milieu.

 

Welke reden voor u ook de belangrijkste is, met onze raamfolies zit u altijd goed.